Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Studii de dreptul familiei

ISBN/ISSN: 978-606-39-0318-2
Pret de coperta: 55,00 RON
55,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cartea este o culegere de studii publicate de subsemnatul, singur sau in colaborare cu alti autori, in prestigioasa revista „Dreptul”, mare parte dintre ele, in perioada in care redactorul ei sef a fost regretabilul si inegalabilul om de stiinta, profesorul SERBAN BELIGRADEANU. Decizia de a publica aceasta Carte mi-a fost potentata, mai ales, de dorinta de a aduce un modest omagiu acestei incontestabile personalitati a stiintei dreptului din Romania ultimilor 50 de ani.

In acelasi timp, studiile, avand girul stiintific al marelui disparut, ofera celor interesati variante de solutii la diverse situatii discutabile din domeniul raporturilor juridice de familie.

In fond, lucrarea se adreseaza atat celor cu preocupari sistematice legate de insusirea sau aprofundarea cunostintelor juridice din materia raporturilor de familie, cat si celor care practica dreptul in cadrul diverselor profesii si chiar persoanelor si institutiilor implicate in procesul de perfectionare a reglementarilor din domeniu.

Pentru a reda cat mai fidel continutul juridic al studiilor ce fac obiectul acestei Carti, interventia mea nu a vizat si aspectele legate de actualizarea lor in raport cu evolutia in timp a reglementarilor din domeniu, ulterioara trimiterii lor spre publicare. Drept urmare, am lasat acest captivant demers pe seama celor ce se vor apleca asupra problematicii lucrarii ce o propun.

Autorul

Detalii tehnice
Data aparitiei13 sept. 2018
Categorie generalaVariae
Numar pagini420
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Teodor Bodoasca
Indisponibila
Tratat de drept procesual civil. Vol. II. Editia a 2-a - Les, Jugastru

Tratat de drept procesual civil. Vol. II. Editia a 2-a

Caile de atac. Dispozitii privind asigurarea unei practici judiciare unitare. Procedurile speciale. Executarea silita. Procesul civil international
199,00 RON