Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Simona Gina Pietreanu

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 1995, iar intre anii 2005-2006 si 2010-2011 a urmat cursurile postuniversitare ale aceleiasi institutii in specializarile drept comunitar, respectiv drept privat (reglementari cuprinse in noul Cod civil si in noul Cod de procedura civila).

In prezent este judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce anterior a activat ca judecator la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti (indeplinind inclusiv functia de presedinte al instantei) si la Curtea de Apel Bucuresti, inspector judiciar sau formator la Scoala Nationala de Grefieri.

Dintre lucrarile publicate: Proprietatea comuna. Comentariile Codului civil. Art. 631-692, Editura Hamangiu, martie 2015 (autor), Executarea silita. Culegere de practica judiciara, Ed. Wolters Kluwer, Bucuresti, 2008 (coautor), Somatia de plata. Culegere de practica judiciara, Ed. Wolters Kluwer, 2007 (coautor), Executarea silita. Culegere de practica judiciara, Ed. Rosetti, 2005 (coautor).

date actualizate martie 2015

Somatia de plata. Culegere de practica judiciara, Ed. Wolters Kluwer, Bucuresti, 2007 (coautor)
Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina