Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Procedura insolventei. Efectele juridice asupra contractelor debitorului

ISBN/ISSN: 978-606-678-924-0
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 33,70 RON
30,34 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Procedura insolventei aduce cu sine efecte juridice cu totul speciale si care tin de esenta aspectelor de drept comercial si civil in materie de obligatii, asupra contractelor incheiate de debitor, asupra executarii acestora sau asupra contractelor pe care debitorul le mai poate incheia ori executa dupa deschiderea procedurii.

Lucrarea de fata analizeaza astfel, in sapte titluri, Procedura insolventei din perspectiva efectelor juridice asupra contractelor debitorului. Pornind de la notiunile introductive privind efectele deschiderii si continuarii procedurii insolventei asupra raporturilor contractuale ale debitorului, autorul continua cu analiza in detaliu a regimului juridic al contractelor debitorului dupa deschiderea procedurii insolventei (modificarea contractelor debitorului supus procedurii insolventei, denuntarea sau mentinerea contractelor in curs de executare la data deschiderii procedurii, anularea actelor frauduloase incheiate de debitor) si finalizeaza prin expunerea unei perspective originale asupra impactului proiectului noii legi a insolventei, cu propuneri de lege ferenda binevenite in actualul context legislativ in materie aflat intr-o continua schimbare.

Detalii tehnice
Data Aparitiei28 mar. 2014
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini272
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DIN ACEEASI CATEGORIE - Dreptul afacerilor
NOU
Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori autor Juanita Goicovic

Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori

Formarea contractelor. Obligatia de informare si de consiliere. Practici comerciale incorecte. Publicitate inselatoare. Clauze abuzive. Garantia de conformitate. Raspunderea pentru conformitatea produselor
165,00 RON 148,50 RON