Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Cozmin-Antoniu Obancia

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1999. Este Doctor in drept in materia Dreptului Comercial-Insolventa, in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti din anul 2014.

Activitatea profesionala. In prezent este avocat asociat al SCP RUBIN, MEYER, DORU & TRANDAFIR,este specializat in domeniul litigiilor si arbitrajului, reprezentand in cadrul disputelor, interesele societatilor comerciale si bancilor comerciale romanesti si straine, precum si ale persoanelor fizice, romane si straine, si membru UNPIR.

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022. 
Dintre cartile publicate mai amintim: Procedura insolventei. Efectele juridice asupra contractelor debitorului, (Editura Hamangiu, 2014); Limitele legale ale lichidarii in cadrul procedurii de insolventa in relatia cu drepturile asociatilor/ actionarilor peste dreptul de proprietate a debitorului in faliment (coautor), in "Revista de Drept Bancar si Financiar" No. 2-3/2007 si in "Revista pentru Insolventa Phoenix No. 26/2008; Practica avocatiala (coautor), 2003; Accesul la Justitie in Centrul si Estul Europei-rapoarte de tara (coautor)-Public Interest Law Initiative, Universitatea Columbia, INTERIGHTS, Ungaria, 2003.

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina