Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea privind procedura insolventei si 9 legi uzuale 30.04.2013

ISBN/ISSN: 978-606-678-629-4
Editura: Hamangiu
14,40 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea prezinta cadrul legislativ actual cu privire la procedurile de insolventa, practicienii in insolventa, buletinul procedurilor de insolventa, concordatul preventiv si mandatul ad-hoc.

Editia este actualizata la zi si cuprinde ultimul recurs in interesul legii privind Legea nr. 85/2066, adoptat prin Decizia nr. 5/2013, si modificarile aduse prin Legea nr. 222/2012 activitatii practicienilor in insolventa. Noile reglementari relaxeaza regulile de acces in profesie si, in acelasi timp, aduc completari la nivelul atributiilor practicianului in insolventa.

Legislatia privind profesia de practician in insolventa a fost modificata si prin Hotararea UNPIR nr. 1/2012.

Uniunea isi exercita autoritatea pe intregul teritoriu al Romaniei si poate constitui filiale cu personalitate juridica in municipiul Bucuresti si in resedintele de judet.
In exercitarea dreptului de autoreglementare, prevazut la art. 48 din O.U.G., statutul, regulamentele, codul de etica al profesiei si procedura disciplinara se adopta prin hotarari ale Congresului Uniunii, iar instructiunile si normele interne, prin decizii ale Consiliului national de conducere si ale Adunarii reprezentantilor permanenti ai UNPIR.

Legislatia privind profesia de practician in insolventa a mai fost modificata si prin Hotararea UNPIR nr. 3/2012, care aduce modificari la nivelul taxelor si cotizatiilor, precum si la nivelul taxelor pentru operatiunile legate de Registrul formelor de organizare.

Detalii tehnice
Data aparitiei10 mai 2013
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini368
Tip copertaCarte brosata
Editiea 14-a