Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Imparteala judiciara. Culegere de practica judiciara

editia a 2-a
ISBN/ISSN: 978-973-115-389-6
Editura: C.H. Beck
13,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Aflata la a doua editie, revizuita si completata, " Imparteala judiciara. Culegere de practica judiciara. Editia 2" cuprinde o selectie din hotararile judecatoresti pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie
 
Aflata la a doua editie, revizuita si completata, culegerea cuprinde o selectie din hotararile judecatoresti pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar si de celelalte instante judecatoresti, ilustrand cea mai mare parte a situatiilor care pot aparea, in practica, in materia impartelii judiciare.Fara ca jurisprudenta sa reprezinte un izvor de drept, ea contribuie la „elaborarea” dreptului, realizand nu doar o simpla interpretare a legii, ci si „extinderea” aplicarii ei la situatii de fapt, neavute in vedere de legiuitor la momentul adoptarii actului normativ.
 
Lucrarea se adreseaza, in primul rand, practicienilor dreptului, dar si teoreticienilor si studentilor facultatilor de drept. Tematica abordata face volumul util si pentru publicul larg, care poate gasi in paginile sale informatii interesante privind procedura partajului.

Detalii tehnice
Data aparitiei09 iul. 2008
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini296
Tip copertaCarte brosata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Laura Vladuca
DIN ACEEASI CATEGORIE - Jurisprudenta