Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept constitutional si institutii politice. Caiet de seminar, vol. I

ISBN/ISSN: 978-606-39-0381-6
45,00 lei
40,50 lei
Disponibilitate: In stoc

Dr. Fabian NICULAE este magistrat-asistent la Curtea Constitutionala a Romaniei, cadru didactic asociat la Catedra de Drept constitutional a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti din anul 2006 si doctor in drept din anul 2009.

Acest caiet de seminar isi propune sa iasa din tipar si sa ofere o abordare care sa imbine aspectele teoretice cu cele practice, contribuind, astfel, la insusirea cunostintelor de drept constitutional necesare in activitatea profesionala. Lucrarea se adreseaza celor care studiaza dreptul, auditorilor de justitie, persoanelor care se pregatesc in vederea sustinerii probelor pentru ocuparea unor functii publice, precum si tuturor celor pasionati sau interesati de modul in care a fost conceputa si in care ar trebui sa functioneze o societate bazata pe o democratie constitutionala veritabila.
 
Aceasta lucrare reprezinta rezultatul unei activitati didactice indelungate desfasurate sub egida exigentei si a performantei. Intr-o societate care pare ca isi pierde reperele, prezenta lucrare isi propune sa constituie una dintre busolele menite sa conduca la regasirea de sine a societatii romanesti, in parametrii principiilor democratiei constitutionale, a valorilor veritabile, cu speranta intr-o lume mult mai buna.
 
Acest prim volum contine:
•    peste 150 de teste de tip grila;
•    peste 45 de minispete;
•    exemple de subiecte teoretice;
•    un exemplu de examen scris.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 11 feb. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 320
Format 165x235 mm
Format Carte brosata