Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Gestionarea domeniului public

ISBN/ISSN: 978-606-522-786-6
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 24,10 RON
14,45 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Lucrarea de fata incearca sa ofere celor interesati minime repere privind problemele de natura fiscala ce pot sa apara in activitatea de gestionare a domeniului public. Sunt abordate astfel, prin intermediul unor hotarari provenind de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene si de la instantele nationale, mai multe teme: taxa pe valoarea adaugata, taxele speciale instituite de autoritatile locale, masurile complementare privitoare la vehiculele stationate pe domeniul public, reglementarea jocurilor de noroc, diverse taxe regionale aplicate in statele membre ale Uniunii Europene, atribuirea licentelor de telecomunicatii mobile etc.

Cartea se adreseaza atat corpului magistratilor – in special celor care isi desfasoara activitatea in domeniul contenciosului administrativ si fiscal –, cat si celorlalti profesionisti ai dreptului, fie ei practicieni sau teoreticieni, si poate reprezenta un punct de pornire pentru o cercetare mai cuprinzatoare a tematicii. De asemenea, ea poate constitui un reper si pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale, in vederea adaptarii reglementarilor proprii si a elaborarii pe viitor a unor dispozitii conforme cu principiile relevate de jurisprudenta nationala si europeana.
Cosmin Flavius Costas

Detalii tehnice
Data Aparitiei20 iun. 2012
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini256
Tip copertaCarte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE
NOU
In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept

In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept

The appearance in law. L’apparence en droit
300,00 RON 270,00 RON
NOU
Drept administrativ. Manual practic. Introducere in dreptul administrativ. Institutii politico-administrative - Flavia Lucia Ghencea

Drept administrativ. Curs universitar. Manual practic Vol. I

Introducere in dreptul administrativ. Institutii politico-administrative
49,00 RON 44,10 RON
NOU
Actiunea in contencios administrativ_Dima

Actiunea in contencios administrativ

Comentarii, doctrina si jurisprudenta
70,00 RON 63,00 RON