Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Fundamentele dreptului international privat. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-903-0
Pret de coperta: 35,00 RON
35,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Dreptul international privat este ingerul calauzitor al drumetilor.

Fundamentele dreptului international privat isi propune sa indrume primii pasi ai cititorului in intelegerea mecanismelor teoretice si a normelor Dreptului International Privat.

Primele trei capitole prezinta in detaliu notiunile preliminare iar in urmatoarele paisprezece sunt explicate elementele de specialitate ale disciplinei, conform etapelor obligatorii pentru corecta solutionare a litigiului civil cu element strain.

Astfel, in paginile lucrarii Fundamentele dreptului international privat sunt incluse toate aspectele pe care le-am considerat importante pentru ca cititorul sa duca la bun sfarsit un proces civil international.

Ca elemente bibliografice am folosit principalele cursuri si tratate de drept international privat romanesc aparute din anul 2011 pana in iulie 2016, lucrari ale unor autori straini consacrati, articole de specialitate de data recenta, publicate in periodice sau pe world wide web, precum si o serie de acte normative de drept international privat din diverse state ale lumii (inclusiv un regulament al Uniunii Europene din iulie 2016).

In peisajul doctrinei romanesti de drept international privat de dupa 2011, lucrarea Fundamentele dreptului international privat reprezinta elementul necesar ce confera perspectiva si sintetizeaza aspectele teoretice, oferindu-i cititorului un ajutor real pentru descifrarea tainelor Dreptului International Privat.

Detalii tehnice
Data aparitiei29 sept. 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini272
Editiea 4-a
Tip copertaCarte brosata