Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Viata prin ochii unui avocat. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0562-9
Pret de coperta: 39,00 RON
39,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Am constatat, cu deosebita bucurie, faptul ca prima editie a cartii Viata prin ochii unui avocat s-a epuizat la un an de la aparitia acesteia pe piata, cu toate ca a fost publicata intr-un tiraj foarte generos, cel putin pentru o astfel de lucrare.

Situatia, deloc neplacuta, m-a obligat moral sa ma gandesc daca sa fiu de acord cu o simpla suplimentare de tiraj ori sa pregatesc o noua editie. Pentru a fi cat mai ancorata in actualitate si in scopul valorificarii unor lucrari aparute dupa lansarea primei editii, am considerat ca ar fi utile pentru cititori revizuirea si adaugirea cartii.

Astfel, unele parti ale textului cartii au fost reformulate si unele dintre teme au fost completate. Intregirea acestora s-a facut in doua modalitati, respectiv prin rescrierea anumitor pasaje erodate moral si prin completarea propriu-zisa a unor subiecte.

Cu speranta ca noua editie va starni cel putin acelasi interes pe care l-a trezit precedenta editie, le doresc cititorilor lectura placuta si ma declar slujitorul lor.

Sa fim rezilienti la evenimente impredictibile negative!

Detalii tehnice
Data aparitiei27 nov. 2019
Categorie generalaVariae
Numar pagini316
Tip coperta130x200 mm, Carte brosata
Editiea 2-a