Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Fundamentele dreptului international privat. Editia a 5-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0215-4
Pret de coperta: 40,00 RON
40,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Dreptul international privat este ingerul calauzitor al drumetilor.
Lucrarea de fata isi propune sa indrume primii pasi ai cititorului in intelegerea mecanismelor teoretice si a normelor dreptului international privat.

Primele trei capitole prezinta in detaliu notiunile preliminare, iar in urmatoarele paisprezece sunt explicate elementele de specialitate ale disciplinei conform etapelor obligatorii pentru corecta solutionare a litigiului civil cu element strain.

Astfel, in paginile prezentei lucrari sunt incluse toate aspectele pe care le-am considerat importante pentru ca cititorul sa duca la bun sfarsit un proces civil international.

Ca elemente bibliografice am folosit principalele cursuri si tratate de drept international privat romanesc aparute din anul 2011 pana in decembrie 2017, lucrari ale unor autori straini consacrati, articole de specialitate de data recenta, publicate in periodice sau pe world wide web, precum si o serie de acte normative de drept international privat din diverse state ale lumii.

In peisajul doctrinei romanesti de drept international privat de dupa 2011, aceasta lucrare reprezinta elementul necesar ce confera perspectiva si sintetizeaza aspectele teoretice, oferindu-i cititorului un ajutor real pentru descifrarea tainelor dreptului international privat.

Detalii tehnice
Data aparitiei18 ian. 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini296
Editiea 5-a
Tip copertaCarte brosata