Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legislatia privind raporturile de drept international privat. Actualizat 15 mai 2017

ISBN/ISSN: 978-606-27-0682-1
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 45,00 RON
40,50 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Prezentul Indrumar practic cuprinde cele mai importante reglementari incidente in domeniul raporturilor de drept international privat, adoptate atat la nivelul Uniunii Europene, dar si la nivel international si pe plan intern.

Sistematizarea actelor normative selectate a pornit de la obiectul acestora si a condus la organizarea lucrarii in trei parti, care contin dispozitii privind: determinarea legii aplicabile (Partea I), determinarea competentei, recunoasterea si executarea hotararilor (Partea a II-a) si, respectiv, procedura de judecata a pricinilor civile cu element de extraneitate (Partea a III-a). Fiecare dintre aceste parti este alcatuita din capitole organizate tematic si evidentiaza problema raportului dintre instrumentele juridice adoptate la diferite niveluri, dar avand acelasi obiect de reglementare.

Legislatia privind raporturile de drept international privat. Indrumar practic reprezinta un instrument util atat practicienilor, dar si studentilor si masteranzilor de la disciplinele drept international privat si procesul civil international.

Detalii tehnice
Data Aparitiei06 iun. 2017
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini728
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
DE ACELASI AUTOR