Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil. Vol. I. Teoria generala

ISBN/ISSN: 978-606-39-0103-4
30,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea, o prima parte dintr-o viitoare serie, este consacrata institutiilor fundamentale ale procedurii civile, respectiv problematicii referitoare la actiunea civila, participantii la proces, competenta instantelor, incidentele privitoare la instanta sesizata.

Caracteristicile si regulile unanim acceptate, imuabile, privitoare la aceste institutii sunt prezentate de o maniera structurata, riguroasa, concisa, dar si comprehensiva, substantiala.

Sunt evidentiate aparte discutiile contradictorii din doctrina si alte observatii, comentarii si clarificari. S-a apelat, in acest scop, si la un aparat bibliografic amplu. Unele trimiteri la legislatia si doctrina franceza ori italiana s.a. au fost necesare, determinat de faptul ca o serie de prevederi din legislatia noastra procedurala au fost preluate din aceste sisteme.

Lucrarea se adreseaza, prin formatul accesibil si structurat si prin continutul consistent, studentilor, absolventilor care se pregatesc pentru examenele de admitere in profesiile juridice, dar si practicienilor. Aceasta este un instrument care permite atat introducerea in studiul procedurii civile, cat si revederea ordonata si de sinteza a materiei, inclusiv a unor aspecte ori nuante noi, inedite.

Detalii tehnice
Data aparitiei27 sept. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini200
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Sebastian Spinei
Indisponibila
Tratat de drept procesual civil. Vol. II - Les

Tratat de drept procesual civil. Vol. II

Caile de atac. Procedurile speciale. Executarea silita. Procesul civil international
179,00 RON 179,00 RON
Indisponibila
Imagine Dictionar de procedura civila