Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Reglementarea cailor de atac in dreptul procesual civil

ISBN/ISSN: 978-606-673-098-3
39,00 lei
35,10 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea Reglementarea cailor de atac in dreptul procesual civil ofera o analiza comprehensiva a institutiei cailor de atac.

Sunt prezentate si explicitate in primul rand reglementarile din noul Cod de procedura civila, noile concepte si configuratii pe care acesta le aduce in dreptul nostru, corelatiile si observatiile necesare.

In egala masura sunt evidentiate evolutia istorica, fundamentele si marile principii care stau la baza acestor instrumente indispensabile ale procedurii judiciare civile. E cel putin un pas, speram, spre descifrarea deplina a sensului, semnificatiilor si caracteristicilor lor. De asemenea, este oferita o ampla perspectiva asupra reglementarilor in materie din dreptul comparat, fiind prezentate in mod sistematic reguli, institutii si solutii adoptate in Franta, Germania, Italia, Spania, Olanda, Anglia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Ungaria.

Aceasta maniera de abordare a sistemului cailor de atac face ca lucrarea sa se adreseze atat practicienilor si cercetatorilor dreptului, cat si studentilor din invatamantul juridic.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 18 iun. 2013
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 320
Format Carte brosata
De acelasi Autor

Tratat de drept procesual civil. Vol. II

Caile de atac. Procedurile speciale. Executarea silita. Procesul civil international
179,00 lei 161,10 lei
Indisponibila
Imagine Recursul in procesul civil

Dictionar de procedura civila

editia a 2-a
95,37 lei 85,83 lei