Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil. Note de curs

ISBN/ISSN: 978-606-39-0402-8
Pret de coperta: 28,00 RON
25,20 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Lucrarea de fata se adreseaza indeosebi studentilor din cadrul facultatilor de drept, dar si practicienilor, in cuprinsul sau fiind inserate atat explicatii teoretice care se constituie in elemente de baza pentru lamurirea a o parte dintre institutiile dreptului procesual civil, cat si numeroase exemple din practica judiciara ce confirma aspectele teoretice.

Volumul I din Note de curs abordeaza o parte din teoria generala a dreptului procesual civil, fiind structurat in 4 mari capitole, respectiv: I. Domeniul de reglementare al Codului de procedura civila. Normele de procedura civila; II. Principiile dreptului procesual civil; III. Actiunea civila si IV. Participantii la procesul civil, astfel incat, pentru completarea si aprofundarea cunostintelor in materia vasta si complexa a dreptului procesual civil, este necesara continuarea cu analiza celorlalte institutii de drept procesual civil, in volumele ce vor urma.

Avand in vedere ca legislatia procesual civila a suferit o recenta modificare, prin Legea nr. 310/2018, publicata in Monitorul Oficial nr. 1074 din 18 decembrie 2018, modificari care au intrat in vigoare la data de 21.12.2018, in cuprinsul lucrarii au fost avute in vedere aceste modificari.

Detalii tehnice
Data Aparitiei13 feb. 2019
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar Pagini160
Tip copertaCarte brosata