Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Csaba Bela Nasz

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara. Din anul 2009 este Doctor in Drept la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, specializarea Drept comercial, cu teza: Deschiderea procedurii insolventei.

Activitatea profesionala. In prezent este judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, formator la Institutul National al Magistraturii (2012-prezent) si lector universitar in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, titularul disciplinelor Drept comercial si Dreptul afacerilor – Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor. A fost judecator la Curtea de Apel Timisoara, Tribunalul Timis si Judecatoria Sannicolau Mare.

Publicatii. Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa. Volumul I, editia a 2-a, revizuita si adaugita (coordonatori: prof. univ. dr. Radu Bufan, Avocat dr. Andreea Deli-Diaconescu, Judecator dr. Mihaela Saracut) Editura Hamangiu, 2022.  
Dintre cartile publicate mai amintim: Drept societar. Curs universitar (Editura Universul Juridic, 2019), Dreptul insolventei. Editia a 2-a. Curs universitar (Editura Universul Juridic 2018), Procedura insolventei. Jurisprudenta comentata (Editura Universul Juridic 2017), Procedura insolventei persoanelor fizice (Editura Universul Juridic, 2016), Procedurile de prevenire a insolventei (Editura Universul Juridic, 2016), Declansarea procedurii insolventei (Editura Hamangiu, 2014), Tratat practic de insolventa (Coordonator stiintific - Prof. univ. dr. Radu Bufan, Editura Hamangiu, 2014), Deschiderea procedurii insolventei (Editura C.H. Beck, 2009).

actualizat februarie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina