Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala conform Noului Cod penal

ISBN/ISSN: 978-606-18-0256-2
Editura: C.H. Beck
79,90 lei
71,91 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea pe care o propunem analizeaza incriminarile din Partea speciala a noului Cod penal (Legea nr. 286/2009), avand la baza nu numai o cercetare stiintifica a acestora, dar si vasta experienta a primului autor ca practician al dreptului penal.

Pentru a veni in sprijinul absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de magistrat (judecator sau procuror), autorii au avut in vedere si tematica concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii, la disciplina Drept penal. Partea speciala, analizand detaliat fiecare infractiune si prezentand numeroase exemple din practica judiciara, chestiuni controversate in materie si opinii de o valoare incontestabila.

Autorii au facut o scurta analiza comparativa intre dispozitiile noului Cod penal si cele ale Codului penal in vigoare, pentru a veni in ajutorul practicienilor care se vor confrunta, dupa intrarea in vigoare a noii legislatii penale, cu rezolvarea diverselor situatii tranzitorii pe care, inevitabil, le va crea aceasta.

Prin argumentatia sa clara si detaliata, lucrarea devine un instrument util atat studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, cat si teoreticienilor sau practicienilor dreptului penal.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 06 dec. 2013
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 456
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Din aceeasi Categorie

Drept penal. Partea speciala II

Infractiuni contra infaptuirii justitiei; Infractiuni de coruptie si de serviciu; Infractiuni de fals
38,00 lei 34,20 lei
NOU
Drept penal. Partea speciala I. Editia a 5-a - Velerian Cioclei

Drept penal. Partea speciala I. Editia a 5-a

Infractiuni contra persoanei si infractiuni contra patrimoniului
109,00 lei 98,10 lei