Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala conform Noului Cod penal

ISBN/ISSN: 978-606-18-0256-2
Editura: C.H. Beck
79,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea pe care o propunem analizeaza incriminarile din Partea speciala a noului Cod penal (Legea nr. 286/2009), avand la baza nu numai o cercetare stiintifica a acestora, dar si vasta experienta a primului autor ca practician al dreptului penal.

Pentru a veni in sprijinul absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de magistrat (judecator sau procuror), autorii au avut in vedere si tematica concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii, la disciplina Drept penal. Partea speciala, analizand detaliat fiecare infractiune si prezentand numeroase exemple din practica judiciara, chestiuni controversate in materie si opinii de o valoare incontestabila.

Autorii au facut o scurta analiza comparativa intre dispozitiile noului Cod penal si cele ale Codului penal in vigoare, pentru a veni in ajutorul practicienilor care se vor confrunta, dupa intrarea in vigoare a noii legislatii penale, cu rezolvarea diverselor situatii tranzitorii pe care, inevitabil, le va crea aceasta.

Prin argumentatia sa clara si detaliata, lucrarea devine un instrument util atat studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, cat si teoreticienilor sau practicienilor dreptului penal.

Detalii tehnice
Data aparitiei06 dec. 2013
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini456
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si