Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Arbitrajul comercial intern si international

ISBN/ISSN: 978-606-39-0616-9
82,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

„Hotararea arbitrala constituie centrul vital al intregii proceduri; ea este cartea de vizita a Tribunalului arbitral, a membrilor sai, a intregii Curti, dar si a avocatilor, ca parteneri consistenti in pregatirea, desfasurarea si finalizarea procesului arbitral”.
 
 
Marin Voicu, bine-cunoscuta personalitate in domeniul juridic datorita rolului sau important in institutii de prestigiu, dar si datorita volumelor si articolelor scrise, semneaza Arbitrajul Comercial intern si international. Doctrina si jurisprudenta, un complex volum, ce prezinta jurisprudenta ICCJ din perioada 2015-2019, in care regasim starea arbitrajului comercial din Romania, dar si din Europa, precum si starea justitiei civile, comerciale si de contencios administrativ in statele membre ale Uniunii Europene.
Astfel, sunt prezentate procedura arbitrala, exemplificata prin sentinte ale Curtii de Arbitraj, arbitrajul de urgenta, dar si exceptiile de procedura si de fond.
O parte importanta a lucrarii este dedicata contractelor civile si comerciale – cum sunt, de exemplu, contractele de asociere, de vanzare, de management, de cesiune sau de prestari servicii – , dar si obligatiilor acestor contracte civile si comerciale in caz de neexecutare, prescriptie ori reziliere.
Arbitrajul Comercial intern si international. Doctrina si jurisprudenta este, cu siguranta, un volum impresionant prin informatiile si detaliile oferite, bazat pe experienta vasta ale autorului.
Luciana Raducanu

Detalii tehnice
Data aparitiei12 iun. 2020
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini566
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata
DE ACELASI AUTOR - Marin Voicu