Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept al muncii. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0023-5
129,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Editia a IV-a a Tratatului teoretic si practic de drept al muncii – prima fiind aparuta in anul 2010 – nu aduce cu sine o schimbare radicala de conceptie deoarece, in ultimii ani, legislatia muncii nu a cunoscut modificari fundamentale.

In schimb, practica judiciara si, in primul rand, a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar si doctrina juridica in materie au cunoscut acumulari calitative care se impuneau a fi incorporate in aceasta lucrare.

Concomitent, a fost necesara si acoperirea unor aspecte incomplet analizate in editia anterioara, inclusiv din perspectiva dreptului comparat.

Extinderea lucrarii cu un numar de pagini nu are la baza o redare mecanica a unor texte legale survenite ulterior, ci, dimpotriva, o autentica analiza a lor.

Ca urmare, editia de fata este revazuta – in sensul aducerii la zi in raport cu legislatia, jurisprudenta si doctrina juridica si adaugita cu noi abordari si interpretari ale textelor legale care vor fi de real folos pentru toti cei aplecati, ca practicieni sau teoreticieni, spre viata atat de dinamica a raporturilor juridice de munca.

Detalii tehnice
Data aparitiei15 iun. 2017
Categorie generalaTratate
Numar pagini1060
Editiea 4-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si