Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Regulamentul intern. Indrumar pentru angajatori si angajati

Indrumar pentru angajatori si angajati
ISBN/ISSN: 978-606-27-1165-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 35,00 RON
14,00 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Regulamentul intern are un rol esential in reglementarea concreta si specifica, dar si obligatorie, a raporturilor de munca dintr-o unitate data. Este cert ca pentru angajator acest regulament constituie, in fond, principalul instrument al reglementarii interne a muncii, a capitalului uman din unitatea sa.
Lucrarea de fata constituie un instrument deosebit de util pentru practicieni – juristi, specialisti in resurse umane, in management, pentru cei care conduc unitatile economico-sociale de toate categoriile si, in sfarsit, pentru cei multi – pentru angajati.


Prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu

Lucrarea de fata valorifica experienta vasta a autorilor in domeniul dreptului muncii si reprezinta un indrumar necesar angajatorilor si angajatilor, ce ofera raspunsuri unor probleme controversate in materia regulamentului intern, pe intelesul tuturor.

Din punct de vedere teoretic si practic, temele abordate ofera o prezentare completa si clara a aspectelor privind existenta, adoptarea, continutul si aplicarea regulamentului intern. Ultima parte a lucrarii este destinata raspunsurilor, intr-un mod concis si aplicat, la cele mai intalnite probleme practice referitoare la intocmirea si aplicarea regulamentului intern. In anexe sunt mentionate actele normative, in concret, care cuprind elemente de continut ale regulamentului intern, intalnite fie in Codul muncii, fie in acte normative cu aplicabilitate particulara si care vizeaza numai anumite categorii de angajatori, fie in acte normative cu aplicabilitate generala si care ii vizeaza pe toti angajatorii.

Ion Traian Stefanescu este o personalitate a stiintei dreptului, cu o ampla experienta in dreptul muncii, profesor universitar doctor emerit, membru al Academiei de Stiinte Juridice.
Monica Gheorghe este doctor in drept, conferentiar universitar la Facultatea de Drept, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
Aurelian Gabriel Uluitu este doctor in drept, cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” si avocat in cadrul Baroului Bucuresti

Detalii tehnice
Data Aparitiei12 oct. 2018
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini184
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE
NOU
In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept

In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept

The appearance in law. L’apparence en droit
300,00 RON 270,00 RON
NOU
Codul muncii. Legea dialogului social si legislatie conexa. Actualizat la 5 septembrie 2021

Codul muncii. Legea dialogului social si legislatie conexa. Actualizat la 5 septembrie 2021

Cuprinde extrase relevante din hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene
33,00 RON 29,70 RON

Cercetarea disciplinara

Aspecte practice si teoretice
25,00 RON 22,50 RON