Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Regulamentul intern

Indrumar pentru angajatori si angajati
ISBN/ISSN: 978-606-27-1165-8
Editura: Hamangiu
35,00 lei
14,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Regulamentul intern are un rol esential in reglementarea concreta si specifica, dar si obligatorie, a raporturilor de munca dintr-o unitate data. Este cert ca pentru angajator acest regulament constituie, in fond, principalul instrument al reglementarii interne a muncii, a capitalului uman din unitatea sa.
Lucrarea de fata constituie un instrument deosebit de util pentru practicieni – juristi, specialisti in resurse umane, in management, pentru cei care conduc unitatile economico-sociale de toate categoriile si, in sfarsit, pentru cei multi – pentru angajati.


Prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu

Lucrarea de fata valorifica experienta vasta a autorilor in domeniul dreptului muncii si reprezinta un indrumar necesar angajatorilor si angajatilor, ce ofera raspunsuri unor probleme controversate in materia regulamentului intern, pe intelesul tuturor.

Din punct de vedere teoretic si practic, temele abordate ofera o prezentare completa si clara a aspectelor privind existenta, adoptarea, continutul si aplicarea regulamentului intern. Ultima parte a lucrarii este destinata raspunsurilor, intr-un mod concis si aplicat, la cele mai intalnite probleme practice referitoare la intocmirea si aplicarea regulamentului intern. In anexe sunt mentionate actele normative, in concret, care cuprind elemente de continut ale regulamentului intern, intalnite fie in Codul muncii, fie in acte normative cu aplicabilitate particulara si care vizeaza numai anumite categorii de angajatori, fie in acte normative cu aplicabilitate generala si care ii vizeaza pe toti angajatorii.

Ion Traian Stefanescu este o personalitate a stiintei dreptului, cu o ampla experienta in dreptul muncii, profesor universitar doctor emerit, membru al Academiei de Stiinte Juridice.
Monica Gheorghe este doctor in drept, conferentiar universitar la Facultatea de Drept, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
Aurelian Gabriel Uluitu este doctor in drept, cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” si avocat in cadrul Baroului Bucuresti

Detalii tehnice
Data Aparitiei 12 oct. 2018
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 184
Format 145x205 mm
Format Carte brosata
Din aceeasi Categorie

Dreptul social al Uniunii Europene in practica - Partea I

Conceptul de lucrator. Principiul nediscriminarii. Protectia lucratorilor. Cooperarea transfrontaliera. Modelul social european
60,00 lei 54,00 lei