Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept al muncii. Editia a 3-a, revazuta si adaugita

ISBN/ISSN: 978-606-673-405-9
120,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Intr-o lume care a fost si este dintotdeauna a muncii, analiza reglementarilor legale in acest domeniu este esentiala. Si aceasta cu atat mai mult cu cat, pe plan intern, cat si la nivelul Uniunii Europene si al Organizatiei Internationale a Muncii se produc schimbari calitative care au ca efect nu numai demolarea partiala a unor norme din trecut, ci si aparitia unor concepte teoretice si a unor institutii juridice noi.

Este greu de afirmat categoric ca dreptul muncii reprezinta cea mai dinamica ramura a dreptului, dar, fara indoiala, in mod frecvent, legislatia muncii este marcata de transformari rapide, incorporand atat vointa statala, cat si pe cea a partenerilor sociali.

Modificarile substantiale ale legislatiei muncii care au intervenit in anul 2011 – extrem de controversate – se afla in plin proces de confruntare cu practica sociala, de sedimentare critica, de formulare a unor propuneri de lege ferenda.

Tinand seama de aceste realitati, de procesul remodelarii legislatiei muncii, o lucrare stiintifica, teoretica si practica, de drept al muncii, este oricand binevenita si real utila pentru specialisti, si nu numai pentru ei.

Detalii tehnice
Data aparitiei25 iun. 2014
Categorie generalaTratate
Numar pagini940
Tip copertaCarte brosata
Editiea 3-a
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Ion Traian Stefanescu