Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Apelul in procesul penal

Practica judiciara
ISBN/ISSN: 978-973-1836-78-2
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 9,60 RON
18,30 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
  Lucrarea de fata cuprinde 196 solutii in materia apelului in procesul penal, fiind selectate si prelucrate decizii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si de diferite curti de apel de pe intreg teritoriul tarii, astfel incat lucrarea sa nu reprezinte optica unei anume instante, ci a instantelor judecatoresti romane, in general.  
  In unele situatii, deciziile prezentate sunt insotite de note ale autorilor, care fie nuanteaza solutiile in discutie, fie le critica, exprimand un punct de vedere contrar.
  Scopul in vederea caruia au fost realizate notele este acela de a supune reflectiei cititorului si un alt punct de vedere decat cel exprimat de instantele judecatoresti, astfel incat cititorul sa poata opta, in raport de argumentele expuse, pentru una dintre cele doua solutii.
  Lucrarea se adreseaza in primul rand practicienilor dreptului – avocati, procurori sau judecatori –, dar este la fel de utila si teoreticienilor, studentilor si masteranzilor care sunt interesati de problematica apelului in procesul penal.
Detalii tehnice
Data aparitiei22 apr. 2008
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini216
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Mihaela Laura Pamfil
DIN ACEEASI CATEGORIE - Drept procesual penal