Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat de drept al proprietatii intelectuale

ISBN/ISSN: 978-973-115-711-5
Editura: C.H. Beck
89,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
   Lucrarea „Tratat de drept al proprietatii intelectuale” a fost distinsa cu premiul „YOLANDA EMINESCU”, oferit de Uniunea Juristilor din Romania, Societatea „Titu Maiorescu” si revistele „Dreptul” si „Palatul de Justitie, in cadrul – Premiilor Stiintifice pe anul 2010.

   Tratatul, conceput intr-o maniera armonioasa si echilibrata, perfect adaptat exigentelor academice, cuprinde opt titluri: consideratii generale asupra dreptului proprietatii intelectuale; brevetele de inventie; inventiile biotehnologice si noile soiuri de plante; modelele de utilitate si desenele sau modelele; topografiile produselor semiconductoare; marcile; indicatiile geografice si numele comercial; dreptul de autor si drepturile conexe. Reglementarile privind aspectele legale si administrative sunt tratate in contextul cooperarii internationale care promoveaza protectia drepturilor intelectuale.

   Structura logica si coerenta a cartii imbina problemele de ordin teoretic cu cele practice, in concordanta cu reglementarile incidente in materie. Elementele de noutate sunt relevante sub aspectul formei de prezentare si continutului lucrarii.

  Problematica abordata permite o imagine de ansamblu a institutiilor juridice ale creatiei intelectuale. Elaborata ca un instrument de lucru, intr-un domeniu actual, dar controversat, cartea contribuie la aprofundarea cunostintelor despre dreptul proprietatii intelectuale.
Detalii tehnice
Data aparitiei13 apr. 2010
Categorie generalaTratate
Numar pagini600
Tip copertaCarte cartonata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Dreptul proprietatii intelectuale. Vol. 1 - Ros

Dreptul proprietatii intelectuale. Vol. 1

Dreptul de autor, drepturile conexe si drepturile sui generis
159,00 RON
Indisponibila
Tratat de drept succesoral. Vol. II. Mostenirea testamentara. Conform noului Cod civil