Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0833-0
Pret de coperta: 69,00 RON
69,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil a aparut ca o necesitate si o incurajare in vederea unei pregatiri temeinice pentru examenele de admitere si definitivare in profesiile juridice, fara a avea pretentia ca reprezinta ceva mai mult decat o „tabara de antrenament” pentru toti cei care vor participa la diferitele examene care presupun dobandirea unor cunostinte solide de drept procesual civil.

LucrareaTeste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil contine peste 2000 de grile si este dezvoltata pe structura Codului de procedura civila, asigurand o evaluare graduala si eficace a cunostintelor dobandite.

Ineditul lucrariiTeste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil consta in faptul ca aceasta cuprinde mai multe teste-grila redactate intr-o maniera noua. Variantele de raspuns sunt insotite de trimiteri la textele legale, astfel incat cei interesati sa poata intelege optiunile autorului, punandu-se un accent deosebit pe aspecte de finete juridica.

La elaborarea acestei lucrari s-a avut in vedere tematica disciplinei Drept procesual civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii, pentru concursul de admitere in magistratura din 2019, si cea elaborata de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, pentru concursul de admitere in profesia de avocat, din 2020.

Detalii tehnice
Data aparitiei08 iun. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini430
Format170x240 mm
Editiea 2-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si