Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Societati comerciale. Solutii profesionale de la A la Z

ISBN/ISSN: 978-973-115--750-4
Editura: C.H. Beck
49,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Prima editie a compendiumului Societati comerciale, coordonata de prof. univ. dr. Smaranda Angheni, reprezinta un foarte util ghid practic in domeniu, reunind legislatia relevanta pentru a oferi utilizatorului informatii cat mai detaliate. Lucrarea este structurata pe teme grupate in ordine alfabetica, asemenea unui dictionar, si cuprinde lamuririle necesare cu privire la cele mai importante aspecte practice pe care le poate intalni cititorul.

Ce contine lucrarea Societati comerciale?
- probleme legate de actul constitutiv al unei societati comerciale (ce trebuie sa contina, modalitati de modificare, opozitie etc.)
- probleme legate de administrarea societatilor comerciale (obligatiile si raspunderea administratorilor, modul in care se administreaza fiecare forma de societate comerciala etc.)
- probleme legate de amenzi judiciare, contraventii si infractiuni
- probleme legate de insolventa, mandat ad-hoc, concordat preventiv, pe langa numeroase altele
- de asemenea, se mai pot regasi texte de legi integrale sau in extras, jurisprudenta etc.

Cui se adreseaza?
Lucrarea se dovedeste a fi extrem de utila atat practicienilor, cat si, datorita varietatii informatiilor si usurintei utilizarii, administratorilor societatilor comerciale, asociatilor, actionarilor, directorilor, cenzorilor si, in fapt, tuturor celor care au o legatura cu acest domeniu.

Detalii tehnice
Data aparitiei16 iun. 2010
Categorie generalaVariae
Numar pagini704
Tip copertaCarte brosata