Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial. Culegere de practica judiciara

ISBN/ISSN: 978-973-115-387-2
Editura: C.H. Beck
5,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Lucrarea reprezinta o valorificare a unui pretios material de practica judiciara in materia Dreptului comercial, rod al unei indelungate activitati de infaptuire a Justitiei.
 
Autorul a socotit oportun ca unele hotarari judecatoresti sa fie insotite de scurte note cu caracter informativ sau – mai rar – critic; in acest din urma caz, notele exprima in mod exclusiv opinia autorului.
 
Culegerea constituie un important instrument de lucru pus la indemana juristilor spre a le folosi in activitatea lor profesionala, contribuind, totodata, la cunoasterea temeinica a solutiilor pronuntate in aplicarea corecta si unitara a legii.

Detalii tehnice
Data aparitiei16 iul. 2008
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini712
Tip copertaCarte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE - Jurisprudenta

Infractiuni economice. Editia 2023

Infractiunile la regimul societatilor. Infractiunile la regimul insolventei. Infractiunile de evaziune fiscala. Comentarii si explicatii. Adnotari cu jurisprudenta
150,00 RON
NOU
Infractiuni contra infaptuirii justitiei-Volumul I - Vasile Coman

Infractiuni impotriva infaptuirii justitiei. Practica judiciara recenta comentata. Volumul I

Nedenuntarea, omisiunea sesizarii, inducerea in eroare a organelor judiciare, favorizarea faptuitorului, tainuirea, influentarea declaratiilor, razbunarea pentru ajutorul dat justitiei, incalcarea solemnitatii sedintei, ultrajul judiciar
150,00 RON