Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale

ISBN/ISSN: 978-973-1836-18-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 3,90 RON
3,85 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Aceasta monografie prezinta o tema neabordata pana in prezent printr-o lucrare stiintifica speciala, dezbatuta doar prin unele analize de sinteza in tratate, sau punctual, in diverse articole publicate in reviste de specialitate, care nu ating decat aspecte restranse ale acestui subiect.

Autoarea realizeaza o analiza stricta a cauzelor de dizolvare a societatilor comerciale si, respectiv, a problemelor legate de lichidarea acestora, dar abordeaza si aspecte apartinand unor ramuri tangente, precum dreptul procesual civil.

Cartea de fata are o valoare teoretica intrinseca data de cercetarea sistematica a izvoarelor dreptului romanesc si strain in domeniul supus analizei, dar si o valoare aplicativa pentru juristii romani interesati in studierea problematicii variate a temei.

La elaborarea acestei lucrari a fost avuta in vedere legislatia publicata pana la data de 26 mai 2008, inclusiv Ordonanta de urgenta nr. 52/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale si pentru completarea Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului, publicata in M. Of. nr. 333 din 30 aprilie 2008.

Detalii tehnice
Data Aparitiei13 iun. 2008
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini384
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si