Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Serviciile de utilitati publice

ISBN/ISSN: 978-973-127-792-9
55,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Monografia intitulata Serviciile de utilitati publice constituie prima monografie din dreptul romanesc care trateaza in mod exhaustiv si interdisciplinar problematica complexa si controversata a serviciilor de utilitati publice (serviciul de alimentare cu apa si de canalizare, serviciul de alimentare cu energie termica in sistem centralizat, serviciul de iluminat public, serviciul public de salubrizare, serviciul public de administrare a domeniului public si privat al unitatilor administrativ-teritoriale, serviciul de transport public local) in contextul noului cadru legislativ instituit prin Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilitati publice si a celorlalte acte normative speciale specifice fiecarui serviciu de utilitate publica, precum si a actelor normative comunitare cu incidenta in materie.

O atentie deosebita este acordata modalitatilor de gestiune a serviciilor de utilitati publice si, cu precadere, a gestiunii delegate a acestor servicii, pornind de la fazele premergatoare atribuirii contractului, incheierea contractului si continuand cu raspunderea contractuala derivata din contractele de delegare a gestiunii si contractele de furnizare a serviciilor, fiind acordata o atentie deosebita si modalitatilor de solutionare a litigiilor derivate din aceste contracte.

Prin continutul si actualitatea lucrarii, aceasta monografie complexa va constitui un instrument util de lucru atat pentru autoritatile administratiei publice locale si centrale si alte autoritati publice cu atributii in materia serviciilor de utilitati publice, cat si pentru cadrele didactice universitare, practicieni ai dreptului, avocati, judecatori, consilieri juridici, precum si pentru utilizatorii serviciilor de utilitati publice.

Detalii tehnice
Data aparitiei07 mai 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini570
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Oliviu Puie
Indisponibila
Contencios administrativ si fiscal

Contencios administrativ si fiscal

Legea nr. 554/2004. Legea nr. 212/2018. O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ. Corelari legislative. Comentarii. Explicatii. Doctrina. Jurisprudenta
70,00 RON 70,00 RON
Indisponibila
Cadastru si publicitate imobiliara - Puie

Cadastru si publicitate imobiliara

Contenciosul special in materia cadastrului si a cartii funciare
129,00 RON