Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Procedura penala. Partea generala. Partea speciala

editia a 2-a
Autor: Mihail Udroiu
ISBN/ISSN: 978-973-115-987-4
Editura: C.H. Beck
84,90 lei
76,41 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

   Editia a II-a a lucrarii pastreaza stilul clar, concis, dar exhaustiv al primei editii si aduce multiple explicatii suplimentare unor institutii deja existente, acoperind astfel intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

    O carte indispensabila pentru studenti, dar si pentru practicieni, a doua editie ofera peste 100 de solutii jurisprudentiale noi, dar si comentarii suplimentare ale unor solutii ale practicii judiciare. Totodata, lucrarea prezinta avantajul unei actualizari prin raportare la cea mai recenta legislatie in vigoare, incluzand si modificarile aduse prin Legea nr. 177/2010 si prin Legea nr. 202/2010 ("Mica reforma"), precum si deciziile Curtii Constitutionale cu privire la aceasta din urma. Intrarea in vigoare a Noului Cod Civil la 1 octombrie 2011 a impus adaptarea comentariilor la noile realitati juridice cu referire la exercitarea actiunii civile in procesul penal, partea responsabil[ civilmente, sau masurile asiguratorii.

    Lucrarea este deosebit de utila prin prisma structurii sale celor care se pregatesc pentru examenele mai sus amintite, sistematizand intr-o maniera simpla si practica opiniile si solutiile concordante in materie procesual penala. Toate acestea sunt insotite si exemplificate prin jurisprudenta relevanta in materie, la randul ei riguros selectionata si inserata in cadrul comentariului. In plus, autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere in magistratura sau promovare in functii de executie a magistratilor, va propune peste 100 de grile pentru verificarea cunostintelor astfel dobandite.

 

Detalii tehnice
Data Aparitiei 19 dec. 2011
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 640
Format Carte brosata
Editie a 2-a
Alti clienti au cumparat si
-80%
Indisponibila
Imagine Codul penal. Codul de procedura penala. Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor
Indisponibila
Imagine Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil

Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil

Aplicarea in timp a Codului civil. Dreptul de proprietate. Actul juridic civil. Raspunderea civila delictuala. Prescriptia extinctiva si decaderea. Contracte speciale. Dreptul de mostenire
86,70 lei 78,03 lei
De acelasi Autor
Din aceeasi Categorie
NOU
Procedura penala. Partea generala. Partea speciala. Editia a 4-a - Zarafiu, Balan, Chis

Procedura penala. Partea generala. Partea speciala. Editia a 4-a

Culegere de teste grila comentate si explicate
119,00 lei 107,10 lei
NOU
Teste-grila - pentru examenele de admitere in avocatura si magistratura. Editia a 3-a - Tebies

Teste-grila - pentru examenele de admitere in avocatura si magistratura. Editia a 3-a

Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Drept procesual penal
79,00 lei 71,10 lei