Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-18-0138-1
Editura: C.H. Beck
99,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Urmarind perfectionarea continua a continutului si conceptului acestei carti, editia a 4-a a Sintezelor de drept penal reuneste experienta editiilor anterioare, pastrand traditia lor si adaugand un plus de rigoare si finete, care o transforma intr-una dintre cele mai performante si apreciate carti de drept penal in acest moment.

Aceasta carte nu contine doar informatii complete pe fiecare tema de drept penal, dar si acele detalii care fac diferenta in sustinerea oricarui examen, fie de licenta, de admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, de promovare in functii de executie a magistratilor, de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

Autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere in magistratura sau promovare in functii de executie a magistratilor, a gandit un format mult mai util si prietenos pentru cei care aleg sa invete dupa aceasta carte.

Prezenta editie aduce multe elemente noi, unele de mare complexitate, dar fara a  pierde din simplitatea si conciziunea stilului:

1. comentarii suplimentare atat cu privire la institutiile de drept penal, partea generala, cat si cu privire la infractiunile din partea speciala;
2. solutii jurisprudentiale noi ale instantei supreme si ale altor instante nationale, multe dintre acestea din urma nepublicate, riguros selectionate si inserate; fiecare speta este exemplul ce clarifica si puncteaza comentariul exact acolo unde trebuie;
3. in premiera, jurisprudenta  in materia raspunderii penale a persoanei juridice;
4. actualizarea cartii prin raportare la cea mai recenta legislatie in vigoare, inclusiv modificarile si completarile aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 si Legea nr. 63/2012, cuprinzand si explicatii ale noilor institutii;
5. teste grila noi.

Toate aceste elemente recomanda aceasta editie drept cea mai buna si complexa editie a Sintezelor de drept penal de la aparitia acestora in urma cu mai bine de doi ani.

Detalii tehnice
Data aparitiei18 feb. 2013
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini672
Tip copertaCarte brosata