Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Noul Cod civil - Volumul I. ( Art. 1-1163)

adnotat cu doctrina si jurisprudenta
ISBN/ISSN: 978-973-127-663-2
149,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Noul cod civil adnotat, conceputa in doua volume, isi propune sa contribuie la o cunoastere aprofundata si o aplicare unitara a dispozitiilor  Noului cod civil.

Prezenta lucrare s-a realizat prin valorificarea unei ample jurisprudente, avand rolul de a asigura o explicitare  a normelor legale, plecand de la premisa ca Noul cod civil a integrat pe cale legislativa o serie de solutii jurisprudentiale.

Totodata jurisprudenta selectata a avut in vedere si necesitatea solutionarii conflictelor de legi in timp, in conditiile in care pentru o serie de institutii juridice vor mai fi aplicabile, pentru o perioada mai mare sau mai mica de timp,  dispozitiile Codului civil de la 1864, astfel cum se prevede in normele tranzitorii din Legea nr.71/1991.

De asemenea in cuprinsul lucrarii este prezentata si jurisprudenta Curtii Europene a Dreptului Omului, precum si extrase din doctrina de specialitate (inclusiv comentarii privind Noul cod civil), care au ca scop de a ajuta practicianul in procesul de aplicare a dispozitiilor Noului cod civil.

Detalii tehnice
Data aparitiei22 nov. 2011
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini1150
Tip copertaCarte brosata