Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Noi institutii ale dreptului penal si dreptului procesual penal in dialogul interprofesional intre judecatori si avocati

ISBN/ISSN: 978-606-673-670-1
Pret de coperta: 50,00 RON
50,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Aceasta carte constituie cea mai reala si efectiva concretizare a nevoii de schimbare, in atitudine, gandire si actiune. Acest lucru s-a putut realiza numai cu ajutorul unor oameni frumosi sufleteste, cu bucurie de a dialoga real si efectiv in cadrul unui proces de schimbare profunda in societatea romaneasca si mai ales in Justitie. Anul 2014 a fost anul intrarii in vigoare a noilor coduri in materie penala, ceea ce a reprezentat o cotitura in cunoasterea noilor institutii penale si procesual penale, punerea in aplicare a acestor institutii presupunand organizare, spirit inovator, realism si flexibilitate.

Multitudinea formelor de abordare a constituit o modalitate realista si pragmatica, ceea ce a dat consistenta acestui proces.

Reunind in acest volum studii valoroase, cu accente asupra elementelor de noutate in materie penala si procesual penala, ale judecatorilor si avocatilor suntem convinsi ca aceasta lucrare va fi un instrument util teoreticienilor si practicienilor, dar si studentilor si auditorilor de justitie in activitatea pe care o desfasoara fiecare, contribuind la consolidarea sistemului judiciar.

Detalii tehnice
Data aparitiei01 sept. 2015
Categorie generalaVariae
Numar pagini440
Tip copertaCarte brosata