Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Institutii de drept penal. Teste grila - Conform noului Cod Penal

ISBN/ISSN: 978-606-673-389-2
22,00 lei
19,80 lei
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea Institutii de Drept Penal. Teste grila cuprinde testele grila destinate pregatirii studentilor in vederea sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative. Aceasta reprezinta un sprijin si un instrument util pentru cei care isi testeaza nivelul cunostintelor de specialitate.

De asemenea, acest gen de lucrare, care cuprinde si raspunsurile, nu poate in niciun caz sa suplineasca studiul individual si cunostintele de specialitate pe care absolventii unei facultati de drept trebuie sa le detina in vederea sustinerii licentei.

De remarcat este faptul ca prezenta lucrare este actualizata in functie de ultimele modificari legislative intervenite, respectiv Legea nr. 289/2009 privind noul Cod penal, pusa in aplicare prin Legea nr. 187/2012, publicata in M. Of. nr. 757 din 12 noiembrie 2012, intentia autorilor fiind aceea de a oferi celor interesati intrebari care sa reprezinte un test util nivelului de cunostinte necesar sustinerii unui astfel de examen.

Am apreciat ca este oportun a analiza aspectele consacrate de doctrina in functie de institutiile de drept penal, ce fac parte din programa sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative – Universitatea Ecologica.

Fara a avea pretentia ca au fost cuprinse toate domeniile din partea generala si speciala a dreptului penal, apreciem ca lucrarea reprezinta o sansa pentru cei care sustin examenul de licenta, deoarece au posibilitatea de a-si verifica capacitatea necesara desfasurarii unei bune activitati in domeniul juridic.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 28 mai. 2014
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 102
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
De acelasi Autor

Drept penal. Partea speciala

Volumul I. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
89,00 lei 80,10 lei

Drept penal social

Analiza infractiunilor din domeniul muncii si securitatii sociale
35,00 lei 31,50 lei
Din aceeasi Categorie