Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Livrari Iunie 2023 - Editura Hamangiu

Institutii de drept penal. Teste grila - Conform noului Cod Penal

ISBN/ISSN: 978-606-673-389-2
22,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Institutii de Drept Penal. Teste grila cuprinde testele grila destinate pregatirii studentilor in vederea sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative. Aceasta reprezinta un sprijin si un instrument util pentru cei care isi testeaza nivelul cunostintelor de specialitate.

De asemenea, acest gen de lucrare, care cuprinde si raspunsurile, nu poate in niciun caz sa suplineasca studiul individual si cunostintele de specialitate pe care absolventii unei facultati de drept trebuie sa le detina in vederea sustinerii licentei.

De remarcat este faptul ca prezenta lucrare este actualizata in functie de ultimele modificari legislative intervenite, respectiv Legea nr. 289/2009 privind noul Cod penal, pusa in aplicare prin Legea nr. 187/2012, publicata in M. Of. nr. 757 din 12 noiembrie 2012, intentia autorilor fiind aceea de a oferi celor interesati intrebari care sa reprezinte un test util nivelului de cunostinte necesar sustinerii unui astfel de examen.

Am apreciat ca este oportun a analiza aspectele consacrate de doctrina in functie de institutiile de drept penal, ce fac parte din programa sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative – Universitatea Ecologica.

Fara a avea pretentia ca au fost cuprinse toate domeniile din partea generala si speciala a dreptului penal, apreciem ca lucrarea reprezinta o sansa pentru cei care sustin examenul de licenta, deoarece au posibilitatea de a-si verifica capacitatea necesara desfasurarii unei bune activitati in domeniul juridic.

Detalii tehnice
Data aparitiei28 mai 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini102
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Petre Buneci

Drept penal. Partea speciala. Vol. II

Infractiuni de coruptie si de serviciu. Infractiuni de fals. Infractiuni contra sigurantei publice. Infractiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala. Infractiuni electorale. Infractiuni contra securitatii nationale. Infractiuni contra capacitatii de lupta a fortelor armate. Infractiuni de genocid, contra umanitatii si de razboi
125,00 RON

Drept penal. Partea speciala. Volumul I. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni contra infaptuirii justitiei

Volumul I. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
89,00 RON
Indisponibila
Drept penal social - Buneci, Dumitru

Drept penal social

Analiza infractiunilor din domeniul muncii si securitatii sociale
35,00 RON