Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil. Partea generala - cu referiri la Noul Cod de procedura civila

editia a 4-a
ISBN/ISSN: 978-973-115-979-9
Editura: C.H. Beck
44,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   Actuala editie a Dreptului procesual civil. Parte generala a aparut ca o necesitate rezultata din aparitia Noului Cod civil, a Legii nr. 71/2011, a Legii nr. 51/1995 republicata in 2011, a Statutului profesiei de avocat modificat in 2011, precum si a altor acte normative completate si modificate pana la data de 1 noiembrie 2011 care contin institutii procedurale.
   Manualul de fata contine actualizari si referiri la institutiile si textele de procedura civila reglementate de Noul Cod civil cu privire la capacitatea de folosinta si de exercitiu a subiectelor de drept procesual, calitatea procesuala activa si pasiva, notiunile de domiciliu, resedinta, domiciliu profesional si domiciliul ales, clasificarea si definirea actiunilor civile din Noul Cod civil, noi cazuri de suspendare a judecatii prevazute de Noul Cod civil, referire la exceptiile de fond regasite in noua codificare civila, aspecte legate de regulile generale de probe aplicabile anumitor institutii civile cum sunt cele legate de starea civila, dispozitiile legate de institutia generala a reprezentarii si a noilor reglementari privind mandatul civil, noile prevederi civile ale tranzactiei s.a.

   Manualul este de mare utilitate - prin actualizarea sa - pentru studentii facultatilor de drept si pentru practicienii aflati in fata marii confruntari generate de aparitia Noului Cod civil.

Detalii tehnice
Data aparitiei08 dec. 2011
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini392
Tip copertaCarte brosata