Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-0324-0
Editura: Hamangiu
192,66 lei
173,39 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Cartea Drept procesual civil cuprinde o analiza de ansamblu a institutiilor procesuale civile, conform noului Cod de procedura civila, reglementare cu implicatii majore asupra activitatii intregului sistem judiciar. Proiectata initial de Profesorul Gabriel Boroi ca un manual sintetic, pentru uzul studentilor, in prezent lucrarea depaseste cu mult intinderea si nivelul de tratare a materiei specifice cursurilor universitare, datorita interpretarilor si solutiilor pe care autorii s-au vazut nevoiti sa le ofere numeroaselor probleme generate de intrarea in vigoare a noului Cod.

Pregatirea unei a doua editii a lucrarii Drept procesual civil, la mai putin de un an dupa prima, este justificata, in primul rand, de republicarea in Monitorul Oficial a Codului de procedura civila (cu renumerotarea articolelor), ca urmare a modificarilor intervenite prin Legea nr. 138/2014, retiparirea, in aceste conditii, a editiei I nemaifiind posibila. Autorii nu s-au limitat insa la renumerotarea articolelor dupa codificarea oficiala, ci au revizuit si adaugit serios intregul manuscris. Au integrat deciziile de neconstitutionalitate si pe cele date in recursurile in interesul legii, cu incidenta in procedura civila; au adaugat solutii recente din jurisprudenta instantelor pronuntate pe noul Cod, incercand sa ofere, pe cat posibil, si raspunsuri argumentate la noile intrebari si probleme rezultate din modul de interpretare si aplicare in practica a dispozitiilor procesuale civile.

Nu in ultimul rand, partea dedicata executarii silite a fost completata cu analiza dispozitiilor privind urmarirea silita asupra bunurilor debitorului si executarea silita directa.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 13 aug. 2015
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 1248
Format Carte cartonata
Editie a 2-a
Alti clienti au cumparat si
De acelasi Autor
NOU
Fise de procedura civila__Boroi, Stancu

Fise de procedura civila

160,00 lei 144,00 lei
Indisponibila
Drept procesual civil. Editia a 4-a_Boroi, Stancu
-15%
Indisponibila
Drept procesual civil. Editia a 3-a  2016_Boroi,Stancu
Din aceeasi Categorie
-15%
In curand
Teste-grila de drept procesual civil. Editia a 4-a - Militaru

Teste-grila de drept procesual civil. Editia a 4-a

Cu explicatii ale variantelor de raspuns. Examen de licenta, admitere in profesie, definitivat sau promovare
60,00 lei 51,00 lei
-15%
In curand
Culegere de procedura civila_ed. 2_Madalina Dinu