Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil. Editia a 5-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-1428-4
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 350,00 RON
315,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

La un an dupa publicarea Fiselor de procedura civila – care reprezinta, in fapt, un curs universitar destinat studentilor si absolventilor care se pregatesc pentru examenele si concursurile de accedere in profesiile juridice –, profesorii Gabriel Boroi si Mirela Stancu revin cu o noua editie a bine cunoscutului tratat de Drept procesual civil, actualizata, dezvoltata si directionata mai ales catre zona de interes a practicienilor dreptului.

Pentru editia a 5-a a acestei lucrari, autorii au analizat, in primul rand, modificarile aduse Codului de procedura civila prin Legea nr. 310/2018, inclusiv impactul lor asupra unor texte de lege nemodificate sau asupra unor opinii anterioare, prin raportare si la doctrina recent publicata cu privire la aceste modificari.

De asemenea, au fost adaugate solutii de actualitate din practica instantelor judecatoresti, precum si interpretari, exemple si idei noi, generate de dezbaterile din practica, dezvoltand sau revizuind, in lumina modificarilor legislative si a interpretarilor instantei supreme, anumite solutii fata de editiile precedente; totodata, anumite parti ale cartii au fost restructurate si chiar rescrise, pentru a permite consultarea mai rapida si mai facila a informatiei.

Foarte bun!
O analiză amănunțită ce cuprinde toate explicațiile necesare înțelegerii materiei ce face obiectul acestei lucrări.
Teodor | 12.04.2020 16:54
ok
O lucrare foarte detaliată cu o exprimare clară și coerentă.
Cu toate acestea ar mai fi două mențiuni: in primul rând, Codul de procedură civilă. comentariu pe articole coordonat de prof Boroi conține unele detalii suplimentare, iar parerea mea este ca prentru practicieni este mai indicat, iar in al doilea rând, Fișele de procedura civilă ale dl prof Boroi sunt preluări mot-a-mot din această lucrare, lipsind doar problemele controversate și unele explicații.
Ioan Dumitru | 15.05.2020 16:45
Recomand
Este o placere sa citești aceasta carte. Foarte bine redactata.
Ar fi fost cartea perfecta daca autorii ar mai fi introdus cateva exemple (mai ales pentru ipotezele mai intortocheate).
In orice caz, aceasta carte impreuna cu codul comentat (sub coordonarea dlui Boroi; astept cu nerăbdare actualizarea lui) nu trebuie sa lipseasca din biblioteca unui jurist.
Patricia | 14.08.2020 16:05
Recomand
Avand 1500 de pagini, ar fi fost util sa fie impartita in 2 sau 3 volume. Este foarte greu sa o citesti, avand in vedere dimensiunea si greutatea(kg) acesteia. Nu stiu daca o sa treaca testul timpului si daca va rezista fara sa se desprinda paginile din ea.

De asemenea, mi se pare foarte buna pentru cei care dau examene de admitere ori sunt studenti, insa pentru practicieni consider ca nu este un instrument foarte util, deoarece sunt situatii in practica pe care nu le lamureste.
Cred ca un cod comentat este mai util pentru practicieni.

Alexandru | 12.12.2020 00:55
Detalii tehnice
Data Aparitiei09 mar. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini1504
Tip coperta165x235 mm, Carte cartonata
Editiea 5-a
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Fise de drept civil. Editia a 5-a_Boroi, Anghelescu, Nicolae

Fise de drept civil. Editia a 5-a

Partea generala. Persoanele. Familia. Drepturile reale principale. Obligatiile. Contractele. Mostenirea
250,00 RON 225,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Gabriel Boroi

Fise de drept civil. Editia a 6-a

Partea generala. Persoanele. Familia. Drepturile reale principale. Obligatiile. Contractele. Mostenirea
270,00 RON 243,00 RON
DIN ACEEASI CATEGORIE - Drept procesual civil
-25%
In curand
Pachet Jurisprudenta obligatorie 2022
-15%
In curand
Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila. Actualizata 3 ianuarie 2022

Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila. Actualizata 3 ianuarie 2022

• deciziile Curtii Constitutionale • hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept • recursurile in interesul legii
90,00 RON 76,50 RON