Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial roman. Editia a 3-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0555-1
37,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Drept comercial roman. Editia a 3-a, revazuta si adaugita dezvolta evolutia normelor de drept comercial, in special sub aspectul modificarilor generate de intrarea in vigoarea a noului Cod civil, dar si a Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
 
Prezenta lucrare sustine sistemul monist si tratarea dreptului comercial ca ramura de drept privat de sine statatoare, cu aplicarea institutiilor nou introduse odata cu noul Cod civil.
Sunt analizate normele aplicabile profesionistilor, precum si societatile reglementate de Legea nr. 31/1990 a societatilor.
Astfel, lucrarea prezinta profesionistul comerciant persoana fizica si regulile specifice aplicabile raporturilor juridice dintre profesionisti, iar partea cea mai vasta a lucrarii este alocata societatilor reglementate de Legea nr. 31/1990, urmarind in special aspectele referitoare la modul de organizare si functionare a acestora.
 
Noutatea adusa de prezenta lucrare consta in abordarea conceptelor introduse de noul Cod civil, dar si a modificarilor aduse Legii nr. 31/1990.

Cartea se adreseaza studentilor si masteranzilor facultatilor de drept, precum si antreprenorilor interesati de maniera de organizare a activitatilor economice.

Detalii tehnice
Data aparitiei22 dec. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini192
Tip coperta170 x 240 mm, Carte brosata
Editiea 3-a
Alti clienti au cumparat si