Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial roman. Editita a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0151-5
Pret de coperta: 35,00 RON
35,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Drept comercial roman, editia a 2-a, revazuta si adaugita, dezvolta evolutia normelor de drept comercial, in special sub aspectul modificarilor generate de intrarea in vigoarea a noului Cod civil.

Prezenta lucrare sustine sistemul monist si tratarea dreptului comercial ca ramura de drept privat de sine statatoare, cu aplicarea institutiilor noi introduse odata cu noul Cod civil. Sunt analizate normele aplicabile profesionistilor, precum si societatile reglementate de Legea nr. 31/1990.

Astfel, am prezentat profesionistul comerciant persoana fizica si regulile specifice aplicabile raporturilor juridice dintre profesionisti, iar partea cea mai vasta a lucrarii este alocata societatilor reglementate de Legea nr. 31/1990, urmarind in special aspectele referitoare la modul de organizare si functionare a acestora.

Noutatea adusa de prezenta lucrare consta in abordarea noilor concepte introduse de noul Cod civil, dar si a modificarilor aduse Legii nr. 31/1990.

Cartea se adreseaza studentilor si masteranzilor facultatilor de drept, precum si antreprenorilor interesati de maniera de organizare a activitatilor economice.

Detalii tehnice
Data aparitiei13 oct. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini192
Tip coperta170 x 240 mm, Carte brosata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si