Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept international public. Caiet de seminar

ISBN/ISSN: 978-606-673-106-5
22,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cursurile universitare, studiile de masterat, cele doctorale sau postdoctorale sunt alcatuite, fara exceptie, dintr-un binom ce presupune procesul de predare, pe de o parte, si verificarea cunostintelor dobandite de studenti sau examenele, pe de alta parte.

Volumul Drept international public – caiet de seminar reprezinta acea jumatate a binomului cu ajutorul careia cunostintele dobandite pe parcursul anului universitar la materia „Drept international public” pot fi verificate.

Volumul este un instrument de lucru util ce poate fi folosit pentru verificarea cunostintelor atat pe parcursul anului universitar, deoarece cuprinde intrebari ce pot fi dezbatute in cadrul seminariilor, dar si in cadrul sesiunii de examene, deoarece cuprinde o serie de afirmatii ce vor fi apreciate cu „adevarat” sau „fals”, plus un numar important de teste grila.

Schimbarea registrului de examinare prin trecerea de la sinteze la grile reprezinta o racordare la acelasi tip de examinare de la admiterea la Institutul National al Magistraturii sau admiterea in Barou.

Lucrarea Drept international public – caiet de seminar se adreseaza in primul rand studentilor facultatilor de drept care parcurg materia „Drept international public” cuprinsa in programa analitica si care sustin un examen pentru verificarea cunostintelor dobandite.

Mult succes!

Detalii tehnice
Data aparitiei27 mai 2013
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini158
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal si legea de punere in aplicare. Actualizat 20 septembrie 2013
Indisponibila
Imagine Legile administratiei publice 23.09.2013

Legile administratiei publice 23.09.2013

Editie ingrijita si adnotata de Conf. univ. dr. Ovidiu Podaru
14,40 RON