Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Radu Razvan Popescu

Este avocat si cadru didactic in invatamantul juridic superior, cunoscut in calitate de specialist in domeniul dreptului muncii si securitatii sociale precum si in dreptul penal al muncii.
Este conferentiar universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, precum si la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti. De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si lector la cursurile organizate pentru formarea si pregatirea profesionala a functionarilor publici si a personalului contractual din Romania.
Are experienta practica si didactica de peste 20 ani in domeniul dreptului. Domeniile pe care s-a axat in cariera didactica si in activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securitatii sociale, dreptul social european si contenciosul administrativ.  

Studii:  A urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Pantheon – Sorbonne”, Paris 01 si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2000. Este doctor in Dreptul muncii.

Publicatii: Este autorul a peste 40 de carti si peste 50 de studii de specialitate, printre care reamintim Dreptul penal al muncii, aparut la Editura Wolters Kluver, in 2008 si Dreptul muncii, legislatie interna si internationala, doctrina si jurisprudenta, aparuta la Editura Universul Juridic, in 2016.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina