Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Radu Razvan Popescu

Este avocat si cadru didactic in invatamantul juridic superior, cunoscut in calitate de specialist in domeniul dreptului muncii si securitatii sociale, precum si in dreptul penal al muncii.

Este conferentiar universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, precum si la Universitatea Danubius din Galati. De asemenea, este formator la Institutul pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si lector la cursurile organizate pentru formarea si pregatirea profesionala a functionarilor publici si a personalului contractual din Romania.
Are experienta practica si didactica de peste 20 ani in domeniul dreptului. Domeniile pe care s-a axat in cariera didactica si in activitatea de avocat sunt: dreptul muncii, dreptul securitatii sociale, dreptul social european si contenciosul administrativ.

Studii: a urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Paris 1 „Panthéon Sorbonne” si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2000; este doctor in Dreptul muncii din anul 2004, cu teza Legislatia penala a muncii, sub coordonarea prof. univ. dr. I.T. Stefanescu.

Publicatii: este autorul a peste 40 de carti si peste 50 de studii de specialitate, printre care amintim: Dreptul penal al muncii, aparuta la Editura Wolters Kluwer, in 2008; Dreptul muncii, aparuta la Editura Universul Juridic, in patru editii, din 2011 pana in 2014; Dreptul muncii, legislatie interna si internationala, doctrina si jurisprudenta, aparuta la Editura Universul Juridic, in doua editii, in 2015 si 2016, si Dreptul european al muncii. Legislatie, doctrina, jurisprudenta, aparuta la Editura Hamangiu, in trei editii, in 2019, 2021 și 2022.

actualizat noiembrie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina