Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept international public – 300 de intrebari si raspunsuri

Autor: Dragos Chilea
ISBN/ISSN: 978-606-678-940-0
Editura: Hamangiu
24,08 lei
21,67 lei
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea de fata se inscrie in continuarea seriei deschise de cea intitulata „Dreptul Uniunii Europene – 300 de intrebari si raspunsuri”, aparuta in urma cu un an la Editura Hamangiu.

Intr-o modalitate simpla si sintetica, pornind de la structura oricarui curs de drept international public, sunt prezentate principalele teme pe care trebuie sa le abordeze si sa le cunoasca oricine studiaza aceasta materie. Cele 300 de intrebari cu multiple variante de raspuns alcatuiesc prima parte a lucrarii, pentru ca in partea a II-a sa fie expuse pe larg raspunsurile corecte, insotite de explicatii, astfel incat cititorul sa poata aprecia cat mai usor gradul de cunoastere a problematicii actuale a dreptului international public.

Subiectele abordate sunt tratate din perspectiva unei bibliografii de maxima noutate, alcatuita din lucrarile unor autori consacrati la nivel international.

Dincolo de interesul practic pentru studentii facultatilor de drept, aceasta carte poate fi utila oricarei persoane care este interesata de fascinantul domeniu al dreptului international public.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 16 apr. 2014
Categorie generala Variae
Numar Pagini 192
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Din aceeasi Categorie
NOU
Memorandum pentru pace - Vespasian Pella

Memorandum pentru pace

Protectia pacii prin dreptul intern
40,00 lei 36,00 lei

Transnational Commercial Contract Law

Concise Commentary On The UNIDROIT Principles Of International Commercial Contracts 2016
169,00 lei 152,10 lei