Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept fiscal si financiar. Caiet de seminar. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-2459-7
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 60,00 RON
51,00 RON
Disponibilitate: Rezerva cartea si noi o livram cand intra in stoc

Drept fiscal si financiar. Caiet de seminar nu se limiteaza la o simpla enumerare didactica a subiectelor din dreptul fiscal, astfel ca majoritatea acestor subiecte sunt interconectate nu doar teoretic si normativ, ci si practic. Tematica este analizata in dinamica sa, deoarece dreptul fiscal este intr-adevar o disciplina vie, in continua actualizare si evolutie, fiind inevitabil in dezvoltarea relatiilor juridice.

In esenta, Caietul de seminar, actualizat pentru anul 2024, este captivant, cuprinzator si util, prezentand mai multe teme de baza pentru discutii. Pentru consolidarea elementelor prezentate in cursuri sau prelegeri, aplicatiile practice si ideile dezbaterilor avansate sunt vitale, fiind utilizate pentru examinarea orala la finalul semestrului.

Studentii sunt destinatarii principali si beneficiarii informatiilor oferite. Aceasta nu exclude practicienii dreptului: judecatori, procurori, avocati, notari, consilieri juridici sau chiar persoanele fara pregatire juridica, care pot dobandi cunostinte elementare de drept fiscal prin consultarea acestui material.

Detalii tehnice
Data aparitiei29 feb. 2024
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini308
Format145x205 mm
Tip copertaCarte brosata