Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial. Profesionistii comercianti

ISBN/ISSN: 978-606-39-0679-4
53,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Drept comercial. Profesionistii comercianti este un instrument util atat pentru studentii facultatilor de drept si cei ai facultatilor cu profil economic, cat si pentru specialistii din domeniul juridic sau publicul larg.

Tematica si structura cartii releva o abordare inedita a principalelor institutii din domeniul dreptului comercial. Autoarea trateaza teme precum: profesionistii comercianti; intreprinderea comerciala; obligatiile profesionale ale profesionistilor comercianti; fondul de comert; regimul juridic general al societatilor comerciale.

Intregul continut pune in evidenta o analiza consistenta, temeinic documentata, a numeroaselor efecte antrenate de schimbarea sistemului de reglementare a dreptului comercial prin implementarea de catre Codul civil roman a tezei unitatii dreptului privat.
 
 
Structurat in opt capitole complexe, volumul „Drept comercial. Profesionistii comercianti” semnat de dna Lavinia Elena Stuparu este un curs complet in care regasim informatii detaliate legate de dreptul comercial: notiuni generale, dar si particulare – teme precum intreprinderea, profesionistul, obligatiile profesionale, fondul de comert, persoana fizica si persoana juridica si regimul juridic al societatilor comerciale. Fiecare capitol este impartit in subcapitole si sectiuni, pentru a prezenta fiecare tema cat mai clar si exact, venind astfel in ajutorul celor care vor sa aprofundeze cunostintele de drept comercial. Lucrarea este completata de o bibliografie complexa – cursuri, tratate, monografii, articole si studii, semnate de autori romani si straini avizati in domeniu.

Luciana Raducanu

Detalii tehnice
Data aparitiei02 nov. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini328
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata