Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept civil. Succesiuni

ISBN/ISSN: 978-606-39-0574-2
Pret de coperta: 52,00 RON
52,01 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Materia succesiunilor reprezinta acea parte a dreptului civil cu care fiecare dintre noi avem de-a face mai devreme sau mai tarziu, indiferent ca suntem practicieni ai dreptului sau simpli cetateni. Mostenirea reprezinta o constanta inevitabila a societatii umane, din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.
 
Actualul curs universitar a aparut din necesitatea de a oferi studentilor, dar si practicienilor dreptului, un instrument accesibil, adaptat intru-totul actualului cadru legislativ, dar care sa tina cont, in acelasi timp, si de opiniile cristalizate de-a lungul vremii de catre doctrina si jurisprudenta in domeniu.
 
Pentru a veni in ajutorul acelorasi studenti, dar si a masteranzilor, doctoranzilor, precum si oricaror persoane care doresc sa acceada intr-una dintre profesiile juridice, indiferent ca vorbim despre avocatura, magistratura, notariat etc., actualul curs universitar contine si un numar de 150 de grile, care acopera integral materia si care contin raspunsuri cu trimiteri directe la textele de lege vizate.

Detalii tehnice
Data aparitiei18 feb. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini392, 135x200 mm
Tip copertaCarte brosata