Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dictionar de procedura civila

editia a 2-a
ISBN/ISSN: 978-973-1836-10-2
Editura: Hamangiu
95,40 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   Dictionarul de procedura civila aduce, comparativ cu prima sa editie din anul 1983, o multitudine de noutati, astfel incat el reprezinta practic o noua carte, o noua elaborare teoretica fundamentala.

   Dictionarul sintetizeaza esentialul din textele de lege in vigoare, din lucrarile teoretice mai valoroase ale doctrinei noastre juridice, precum si din solutiile contributive ale jurisprudentei.

   Pe langa termenii specifici in exclusivitate dreptului procesual civil, au fost explicati si termenii utilizati frecvent in materiile in care normele acestuia primesc, direct sau indirect, vocatie de aplicare (dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul fiscal, contenciosul administrativ, dreptul comercial international, dreptul comunitar etc.).

   Acest dictionar a fost conceput si elaborat pentru a fi util, in egala masura, juristilor dar si celorlalte categorii de cititori: celor dintai, el urmeaza sa le serveasca ca instrument de lucru, iar acestora din urma ca instrument de cunoastere. Pentru a avea aceasta dubla functionalitate, articolele au fost redactate, in majoritatea cazurilor, ca micromonografii, devenind astfel compendiu.

Detalii tehnice
Data aparitiei12 nov. 2007
Categorie generalaDictionare
Numar pagini928
Tip copertaCarte cartonata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Codul muncii. Legea dialogului social si 7 legi uzuale 4.02.2013
Indisponibila
Noul Cod de procedura civila 15 februarie 2013

Noul Cod de procedura civila 15 februarie 2013

cu index alfabetic si corespondenta cu reglementarile anterioare - in vigoare de la 15 februarie 2013
11,60 RON