Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea generala. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-699-2
Pret de coperta: 75,00 RON
75,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Punerea in aplicare a Noului Cod penal, dupa o asteptare de aproape trei ani, s-a dovedit la fel de dificila ca si nasterea sa, dificultate care din pacate nu a fost inlaturata nici prin Legea nr. 187/2012 pentru punerea sa in aplicare.

Abia intrat in vigoare, codul a si fost modificat de trei ori in cursul aceluiasi an 2012 (Legea nr. 27/2012 ; Legea nr. 63/2012 ; Legea nr. 187/2012) in afara modificarilor aduse prin Legea nr. 187/2012 pentru punerea sa in aplicare.

De atunci au mai fost modificate sau au fost declarate ca neconstitutionale alte prevederi si au fost pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie decizii in solutionarea recursului in interesul legii sau in interpretarea unor chestiuni de drept, toate necesitand o permanenta revizuire a acestei lucrari care se adreseaza in egala masura studentilor, doctoranzilor si practicienilor dreptului penal.

Editia a patra a acestei lucrari prezinta toate modificarile aduse pana in prezent acestui Cod penal, nascut cu malformatii genetice, in speranta de a-l insanatosi. Speram ca pana cartea va ajunge in mana cititorului sa nu apara alte modificari, previzibile de altfel in viziunile unor parlamentari care ar trebui sa stie ca instabilitatea legislativa slabeste eficienta sistemului judiciar.

Detalii tehnice
Data aparitiei10 oct. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini627
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 1 septembrie 2017

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 1 septembrie 2017

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
30,00 RON