Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Curs selectiv pentru licenta. Drept civil - Partea generala. Drepturi reale. Teoria generala a obligatiilor. Contracte. Succesiuni

ISBN/ISSN: 978-606-673-370-0
69,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea intitulata Curs selectiv pentru licenta. Drept civil - Partea generala. Drepturi reale. Teoria generala a obligatiilor. Contracte. Succesiuni prezinta intr-o maniera clara si concisa principalele institutii de drept civil, aceasta fiind de un real folos studentilor aflati in anii terminali la Facultatile de Drept.

Intrucat constituie un manual care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui absolvent de drept, lucrarea este utila in vederea pregatirii pentru sustinerea probei de drept civil, din cadrul examenului de licenta.

Autorii, sub coordonarea profesorului universitar doctor Petrica Trusca, au abordat temele sus-mentionate, astfel incat fiecare institutie este tratata atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic.

Este important de mentionat faptul ca informatiile prezentate sunt sistematizate, facilitandu-se astfel studiul disciplinei „Drept civil”.

Detalii tehnice
Data aparitiei22 mai 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini564
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Petrica Trusca