Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Curs selectiv pentru licenta. Drept civil - Partea generala. Drepturi reale. Teoria generala a obligatiilor. Contracte. Succesiuni

ISBN/ISSN: 978-606-673-370-0
69,00 lei
62,10 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea intitulata Curs selectiv pentru licenta. Drept civil - Partea generala. Drepturi reale. Teoria generala a obligatiilor. Contracte. Succesiuni prezinta intr-o maniera clara si concisa principalele institutii de drept civil, aceasta fiind de un real folos studentilor aflati in anii terminali la Facultatile de Drept.

Intrucat constituie un manual care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui absolvent de drept, lucrarea este utila in vederea pregatirii pentru sustinerea probei de drept civil, din cadrul examenului de licenta.

Autorii, sub coordonarea profesorului universitar doctor Petrica Trusca, au abordat temele sus-mentionate, astfel incat fiecare institutie este tratata atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic.

Este important de mentionat faptul ca informatiile prezentate sunt sistematizate, facilitandu-se astfel studiul disciplinei „Drept civil”.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 22 mai. 2014
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 564
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Din aceeasi Categorie
-15%
In curand
Fise de drept civil. Editia a 4-a - Boroi

Fise de drept civil. Editia a 4-a

Partea generala. Persoane. Drepturi reale principale. Obligatii. Contracte. Succesiuni. Familie
180,00 lei 153,00 lei
-15%
In curand
Culegere de subiecte date la concursuri si examene. 1 Drept civil. Editia a 2-a