Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Culegere de teste grila - 2012

ISBN/ISSN: 978-973-127-801-8
25,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Numarul mare de studenti, dar si dorinta fireasca de a fi cat mai obiectiv in evaluarea profesionala, a determinat ca, in ultimii ani, sa se recurga tot mai frecvent la examinarile semestriale si anuale prin intermediul testelor grila.

Utilizarea unei asemenea metode de verificare nu impieteaza cu nimic asupra obligatiei naturale a studentului de a se pregati prin studiu individual intens in vederea gasirii raspunsurilor corecte si adecvate legislatiei in vigoare.

In opinia noastra, o astfel de evaluare il poate convinge pe student de obiectivitatea examinatorului, precum si de posibilitatea indreptarii eventualelor erori.

Prin prezenta lucrare, dorim sa venim in intampinarea studentilor de a-i adapta cu o astfel de evaluare, de a se obisnui cu diversele formulari si grade de dificultate. Intrebarile sunt formulate in concordanta cu programele analitice si cu reglementarile in vigoare la data aparitiei volumului.

Suntem convinsi ca o astfel de lucrare le poate folosi studentilor si in procesul de autoevaluare pe care ar trebui sa si-l faca singuri de-a lungul fiecarui semestru parcurs.

Prof. univ. dr. Romulus Gidro

Detalii tehnice
Data aparitiei27 apr. 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini154
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si