Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Culegere de practica judiciara in materie de achizitii publice

ISBN/ISSN: 973-191-182-0
75,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
   Culegerea reuneste cele mai semnificative decizii pronuntate de Sectia de Contencios Administrativ a Curtii de Apel Bucuresti pe parcursul anilor 2006-2009 in materia achizitiilor publice, acestea acoperind diversitatea problemelor de drept solutionate atat din punct de vedere al derularii procedurilor de achizitie, cat si al procedurilor de solutionare a contestatiilor de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si a plangerilor si actiunilor formulate in fata instantelor de contencios administrativ.

   Astfel, controlul de legalitate efectuat atat in procedura administrative jurisdictionala, cat si in fata instantei vizeaza modul de elaborare a documentatiei de atribuire si participarea la documentatia de atribuire, selectia si calificarea candidatilor/ofertantilor, evaluarea si stabilirea ofertelor castigatoare, anularea procedurii de atribuire.

   Lucrarea mai cuprinde un capitol legat de contenciosul achizitiilor publice, in care au fost incluse spete relevante legate de solutionarea contestatiilor, solutionarea litigiilor avand ca obiect achizitiile publice in instanta si masuri cu caracter provizoriu.

I. Elaborarea documentatiei de atribuire si participarea la procedura de atribuire
II. Selectia si calificarea candidatilor/ofertantilor. Evaluarea si stabilirea ofertelor câstigatoare. Anularea procedurii de atribuire
III. Contenciosul achizitiilor publice
  III. 1 Solutionarea contestatiilor
  III. 2 Solutionarea litigiilor având ca obiect achizitiile publice în instanta

Detalii tehnice
Data aparitiei12 apr. 2010
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini488
Tip copertaCarte brosata