Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Codul de procedura fiscala cu normele metodologice 21.01.2015

Autor: ***
ISBN/ISSN: 978-606-27-0186-4
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 14,40 RON
13,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Editia a 13-a a Codului de procedura fiscala cu normele metodologice contine dispozitiile Codului de procedura fiscala, recent modificat la sfarsitul anului 2014 prin O.U.G. nr. 92/2014, insotite de normele metodologice, precum si note explicative si trimiteri la ordine, instructiuni, decizii si proceduri emise de Ministerul Finantelor, de A.N.A.F. sau de Comisia fiscala centrala in aplicarea Codului de procedura fiscala, cu toate actualizarile pana la data de 21 ianuarie 2015.

Astfel, conform O.U.G. nr. 92/2014, printre titlurile de creanta a fost inclusa si decizia emisa de Comitetul de Supraveghere al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc privind taxa aferenta acordarii licentelor si a autorizatiilor de exploatare a jocurilor de noroc, in concordanta cu modificarile aduse de aceasta ordonanta in materia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc.

De asemenea, sunt inserate si noutatile aduse de O.U.G. nr. 40/2014, dintre care amintim posibilitatea emiterii actelor administrative fiscale in forma electronica, modificarea procedurii de comunicare a actelor administrative fiscale in functie de tipul acestora (pe suport hartie sau in forma electronica), obligatia organelor fiscale de a transmite informatii cu privire la situatia fiscala a unei persoane sau transmiterea cererilor de catre contribuabili si identificarea acestora in mediul electronic.

 

Detalii tehnice
Data Aparitiei30 ian. 2015
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini232
Tip copertaCarte brosata
Editiea 13-a
Alti clienti au cumparat si
DIN ACEEASI CATEGORIE